Mai multe despre mine

                     Mai multe despre mine


Salut!!! Asa cum am spus in prima postare,ma numesc Amalia (mi se zice Ami). 

Poate ca in acea postare poate părea ca am mai multi ani decât as avea... Nu,dragii mei,sunt doar un copil! 😊 

Ok....Deci,deoarece in prima postare a acestui blog nu v-am zis cum mi-a trecut mie prin cap sa ma apuc de acest instrument minunat (acordeonul),o voi face acum!

Deci,cam in urmă cu 3 ani de zile,mama ma convinsese ,oarecum,sa merg acolo,deoarece ,eu la vremea respectiva,nu m-as fi vazut făcând asa ceva... Cand am ajuns acolo si am intrat in sala,in fața mea era un domn foarte de treabă, amuzat si drăguț!  Dupa primele 2-3 ore de practica,chiar a inceput sa imi placă si sa faca parte din mine! 

Dar cum?! E foarte simplu! Faptul ca am avut -si inca am- un profesor excelent,ce ne stimula râzând si glumind cu noi pentru a practica instrumentul de bunăvoie si mândrii de noi ca il practicam,asta ne-a ajutat foarte mult! Deci,îi mulțumesc enorm pentru ca a avut această veselie si ca ne-a îndrumat!  Dar ii mulțumesc si familiei,ce m-a încurajat ! 

Deci,cam asa a început totul...Si nu cred ca se va sfârși prea curand!😊

Comentarii

  1. Where to Bet on Sports To Bet On Sports In Illinois
    The best sports bet types 출장마사지 and bonuses available kadangpintar in Illinois. The most herzamanindir common sports betting options available. Bet 오래된 토토 사이트 $20, Win $150, Win https://vannienailor4166blog.blogspot.com/ $100 or

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Lectia nr 11-->Tonul,Semitonul

Lecția nr.9-->Diezul,bemolul si becarul

Lectia nr 13--> Tonalitatea