Un maraton ,o fuga spre absolut...

   Alergam spre absolut! Fugim...fugim ca la maraton...Ne inscriem la el crezand ca vom putea lua o pauza,nedandu-ne seama ca nu ne vom putea opri.
  In maratonul vietii,in maratonul spre succes ne descoperim pe noi! Aflam lucruri despre noi pe care doar intunericul le putea observa...Aflam cat de mult putem alerga si cat de dispusi suntem sa dam totul. Cum cartile sunt povestile vietii,muzica e linia pe care mergem.
  Cum limitele noastre pot fi duse spre extrem,cum lumea ne poate fi marea albastra ,cum innotam in lumea plina de imprevizibil,cum ne gandim la altii,uitand de noi... Astea-s regulile maratonului vietii si liniei pe care mergem.
Cadem de opt ori,ne ridicam de noua. Ei ne spun ca e imposibil,dar e imposibil pentru ei,nu si pentru noi. Ne punem in haita de oameni destepti doar pentru a reusi...Astea sunt putinele din cele multe lucruri ce se intampla in maratonul spre succes!
Suntem catalogati pe diferite categorii...Ni se pune eticheta ca suntem fete...Cine spune ca fetele nu pot face ce fac baietii? Cine spune ca ,fiind fete,nu ne putem indeplini visul?! Cine spune ca nu putem face orice?!
  Romania libera...Europa in care se pun etichete si se gandeste deschis...Planeta in care se indeplinesc vise! Toate acestea creioneaza un maraton! O fuga spre absolut...
   Asa cum ne luptam cu viata,ne luptam si pentru vise! Maratonul nesfarsitului ne leaga de vesnicia muzicii... Daca tu,cel ce citesti asta,acum,te vei opri vreodata din fuga,sa imi spui pana unde ai ajuns...Sa imi spui daca muzica te-a tinut pe traseul vietii...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lectia nr 11-->Tonul,Semitonul

Lecția nr.9-->Diezul,bemolul si becarul

Lectia nr 13--> Tonalitatea