Cheia Succesului...

    Toți ne dorim să ajungem pe culmile succesului! Mulți zic că trebuie să ne conformăm la ceea ce deja era clădit! NU! Felicit oamenii care au gândit deschis,nu trebuie sa ne conformăm,trebuie să ne trăim visele,indiferent cât de neobișnuite pot fii!
 Cheia succesului e să fim noi,să fim unici. Insă,putem spune că "Secretul succesului este să vezi o oportunitate acolo unde alții văd un capăt de drum!".
   Când iți dorești un lucru,tot Universul conspiră la realizarea gândurilor tale. :)
   O alta cheie a succesului este încrederea! Încrederea este esențiala! Artiștii nu caută permisiunea de a picta,de a scrie,de a interpreta sau de a cânta;pur si simplu o fac! Nu renunța niciodată,stai concentrat ,stai pozitiv,fii puternic!
   Atunci cand noi muncim,ei petrec,dar când noi vom petrece,va fi prea târziu ca ei să munceasca! Zic asta pentru ca ,daca vrei să fii bun,trebuie sa îți dorești să fii cel mai bun! Însă nu putem reuși asta dacă nu muncim!
 Toate acestea la un loc duc spre un imperiu creat prin munca! Munca este drumul spre victorie! Niciodată nu vei fi judecat de un om mai bun ca tine. Aceia care judecă iși urăsc propriile defecte si neputinte.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lectia nr 11-->Tonul,Semitonul

Lecția nr.9-->Diezul,bemolul si becarul

Lectia nr 13--> Tonalitatea