Lecția nr 21--> Cum sa transmiti mesajul unei piese

     Dragilor,v-ati intrebat vreodata cat de mult conteaza sa simtim mesajul unei melodii?! Ei bine,atunci cand simtim mesajul piesei, putem sa il si transmitem publicului.
  Citind printre randuri versurile piesei ,putem asocia melodia cu un sentiment sau a traire,ori chiar o persoana.Asa,melodia va capata viata ...
      Atunci cand suntem pe scena,trebuie sa ne imaginam,indiferent de distanta la care este persoana la care ne gandim,ca aceea ne este mereu in inima. Tocmai de aceea,cand alegem melodii sa le (re)interpretam,trebuie alese cu sufletul,sa exprime ceea ce suntem,cine suntem,sa ne regasim...Tocmai de aceea,cand scriem melodii,gasim inspiratia in oameni!
 Fie ca melodia pe care o interpretam este cantata vocal sau instrumental,daca nu exprimam starea de spirit/sentimentul pe care ne-o/ni-l da respectiva melodie ,va fi ceva fara sens...simple versuri asternute pe unde sonore....Dar daca facem contrariul,melodia capata o pata de culoare,coplesindu-ne de emotii si facand din ceva simplu ,ceva aparte noua,cat si inimii.
Muzica nu e un simplu subiect de arta,ci un mod de a trai! Iar un simplu gand ,ne poate duce cu mintea la oameni ce ne ocupa un loc important in inima. 😇💜

  ( Ii multumesc mult unei bune prietene care m-a ajutat cu aceasta noua postare,asa ca aceasta ii este dedicata ei! 😘)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lectia nr 11-->Tonul,Semitonul

Lecția nr.9-->Diezul,bemolul si becarul

Lectia nr 13--> Tonalitatea