"Curcubee de amintiri"

  Atât de multe subiecte de abordat, însă în același timp,atât de puține...
Toate sentimentele noastre sunt un tot unitar si fac parte din noi,iar datorita lor, multe melodii prind viață. Cele mai frumoase melodii sunt cele scrise cu sufletul, cele pornite din imaginație și amintiri.
De cele mai multe ori mi se întâmplă ca atunci cand repet cate o melodie,sa imi imaginez,sa imi creionez un tablou propriu. Un peisaj,o poveste,orice... Orice amintire legată de un loc sau o persoană este strâns conectată cu o melodie. Serile trecute nu aveam somn,iar asa cum se știe, muzica alina orice. Mi-am pus căștile si playlistul ce rula atunci era parca plin de amintiri ce până la urmă nu aveau vreo legătură cu melodia.
Asta e primul lucru la care te gandesti: cum de o melodie care nu are legătură cu ceva din tine poate avea atâtea povești în spatele ei?! Sa va spun un secret: melodia nu are legatura cu acea persoana propriu zis,însă în spatele ei,se află mai multe momente decât ne-am fi putut închipui. Muzica este cea care vorbește pentru noi atunci cand noi nu suntem in stare,iar fiecare melodie are povesti kilometrice aduse pe curcubee de amintiri. Transforma-ti si tu amintirile in povesti pentru alții!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lectia nr 11-->Tonul,Semitonul

Lecția nr.9-->Diezul,bemolul si becarul

Lectia nr 13--> Tonalitatea