"Nu putem schimba un lucru daca nu îl acceptam asa cum este"

  Traim intr-o lume paralela ,uneori! Poate chiar in cea reala,dar ne luam toata libertatea si o incuiem intr-un turn,nemaigasind cheia...
   Depinde de noi ceea ce vrem sa fim,dar inainte de a fi muzicieni,bloggeri,pictori etc,trebuie sa stim sa fim NOI! Sa fim oameni,sa ne iubim pe noi insine, pentru ca doar asa putem vedea ce este in jurul nostru, sa ii intelegem si sa ii acceptam pe ceilalti.
   Nu "m-am apucat" de acest blog doar de dragul de a face ceva,ci pentru ca ,decat sa tin un jurnal,mai bine sa stiu ca pot scrie trairile mele din care unii poate pot invata. Sunt un copil si sper sa raman asa,fiindca doar daca esti copil poti realiza ca viata nu consta in doar a avea un bun,fie el material....Asa cum spunea si Dale Carnegie "Succesul înseamnă să obții ceea ce vrei,iar fericirea înseamnă să vrei ceea ce ai obținut!"     Fericirea ne arata ca defapt cu totii suntem niste copii! Niste copii care spera ca se va schimba ceva...Fie in lumea muzicii,fie a actoriei sau chiar in lumea reala,viata de zi cu zi! Asa cum spunea Carl Jung:"Nu putem schimba un lucru,daca nu il acceptam asa cum este."

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lectia nr 11-->Tonul,Semitonul

Lecția nr.9-->Diezul,bemolul si becarul

Lectia nr 13--> Tonalitatea