Uităm să fim noi...

     Trăim intr-o lume in care uitam sa fim noi...Trăim intr-o lume in care ,pe dinauntru suntem goi... Uitam sa facem ce vrem,uitam sa cantam la refren,sa cantam ce ne dorim,cine vrem sa fim! 
   Ne legam la ochi,ne e frica sa nu intalnim usi care ni se vor tranti in nas,astfel,ascunzandu-ne dupa masti fara glas...Nu au glas sa spuna frica lor...adica frica noastra...Insa,gasim muzica,ce ne arunca grijile pe fereasta!  
Si,uneori,"N-ai nevoie de foarte multe ca sa fii fericit,e de-ajuns o mana de prieteni in asfintit"(Dan Olarasu).
   Timpul,din pacate,nu se opreste in loc pentru a ne lasa sa traim intr-o lume paralela,doar noi si muzica... Si ne-am dori sa fim din nou acei copii mici ,doar pentru a face tot ce ne dorim fara a ne pasa de ce va spune lumea si sa mergem doar acolo unde nu exista unde... Ne-am invatat sa credem ca a fi copilaros inseamna a nu avea minte,insa inseamna ,defapt ,a putea avea inima sincera si sa nu mai traim ca niste fantome ,uitand cine si ce suntem noi defapt si ce ne dorim cu adevarat! Asteptam ,pur si simplu,ceva ce ne va trezi la realitate... 
   Asa cum spunea si  Friedrich Nietzsche ..."Fă ce vrei, dar înainte ,pune-te în rândul celor care ştiu ce vor."  Si da,stiu ca unele pot fi clisee ,insa cine spune ca nu toate sunt posibile?! " Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” (Ralph Waldo Emerson) 
    Fii tu,nu asculta de altii! Ia totul ca pe o pasiune si va fi simplu!! Fii tu,caci asa cum spunea Bob Marley... „Partea bună a muzicii este că, atunci când te lovește, nu simți durere.” :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lectia nr 11-->Tonul,Semitonul

Lecția nr.9-->Diezul,bemolul si becarul

Lectia nr 13--> Tonalitatea