Sfârșitul înseamnă un nou început

  Cea mai mare dorință pe care o poate avea un om cred ca este cea de a reuși,de a se realiza! În momentul în care ne punem în minte ca putem face acel lucru,ajungem la standardele  propuse.
   Acum vine intrebarea: ce facem după ce am ajuns la standardele propuse?! Ei bine,sfârșitul înseamnă un nou început. Mereu!
   Sfârșitul nu este sfârșit la propriu. Sfârșitul este de fapt continuarea unei povești. Povestea unui om simplu,care pornește de jos,dar care reușește să se realizeze. Când ajunge la finish-ul cursei,povestea lui nu ia sfârșit. Povestea lui capătă amploare,capătă un nou început!
  Acest început este conturat,din perspectiva mea,cel puțin,de mii de culori si o coloană sonoră a infinitului,ce nu se aude,fiindcă își păstrează "bateriile" pentru fiecare moment frumos ce va veni.
   Haideți să va dau un exemplu! Un an este ca o carte cu 365 de pagini. Acele pagini sunt grupate în capitole,precum anul în luni. Fiecare capitol are un sfârșit,dar după sfârșitul acestuia urmează altul si altul,iar daca se termină cartea,ori urmează un nou volum,ori iti creezi singur povestea.😏

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lectia nr 11-->Tonul,Semitonul

Lecția nr.9-->Diezul,bemolul si becarul

Lectia nr 13--> Tonalitatea